nav-left cat-right
cat-right

Snadder fiskesuppe

Antall porsjoner: 6
Tilberedningstid: 35 min.

Ingredienser:
2 TS KARRI
2 LØK I TYNNE RINGER
2 GULERØTTER I SKIVER

1 PRESSET HVITLØKBÅT
1 TERNING FISKEBULJONG
1 TERNING HØNSEBULJONG
3 DL VANN
1 BOKS HAKKEDE TOMATER

3 DL FLØTE
1 LITEN BOKS FERSKEN I TERNINGER

CA 150 G RENSEDE REKER
400 G KOKT TORSK

Tilberedning:
KARRI , LØK OG GULRØTTER SURRES TIL MYKT

TILSETT HVITLØK, BULJONG , VANN OG TOMATER .
SMÅKOKES I CA 15 MINUTTER

TILSETT FLØTE OG FERSKEN .
SMÅKOKES VIDERE I CA 10 MINUTTER
TILSETT REKER OG TORSK LIKE FØR SERVERING



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *