nav-left cat-right
cat-right

Rødløksuppe

Antall porsjoner: 2
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser:
4 stk. store rødløk.
6 stk. kylling eller hønsebuljong i terninger
2 stk loffskiver.
revet ost.
2 dl. røbetersaft.

Tilberedning:
Varm opp 1 liter vann i en kasserolle.Rør ut buljongterningene i vannet. Kutt rødløken i strimler. Tilsett denne og kok den mør. Ta ut 2/3 av løken fra suppen. Resten moses med en stavmikser eller lignende. Tilsett den ferdigkokte løken.Rist loffskivene i stekovnen. Tilsett rødbetersaften.Fordel suppen i 2 skåler. Legg loffskiven og strø over osten.Gratineres i ovnen i 5 min. Serveres med godt brød til.
Husk levende lys på bordet!!! Bon appetit.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *