nav-left cat-right
cat-right

Petters fiskesuppe

150 gr torskefilet
150 gr laksefilet
1 liten boks reker i lake
7% eddik
sellerirot
1 løk
4 gulerøtter
margarin
hvetemel
fløte
3 buljongterninger(fisk)
salt
aromat

FREMGANGSMÅTE:
Ca 50 gr margarin smeltes, ha i ca 50 gr mel, jevn dette med kraften fra rekene.
Ha deretter i ca 1,5 l vann med buljongterningene i. ( disse må være oppløst i vannet).
Kutt opp og kok gulerøtter og selleriroten, og ha i suppa når det er ferdig kokt. Ha i ferdig kokt og rensket fisk, og la dette trekke i suppa.
Ha i en finhakket løk. når suppa er nesten helt ferdig kan du smake den til med litt eddik, sukker og krydder. 1 pk fløte has i helt til slutt.
Smaker fortreffelig med hvitløksbrød til.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *