nav-left cat-right
cat-right

Grønnsaksuppe med fine kyllingboller

4 pers

Ingredienser:
400 g kyllingkjøttdeig
1 stk. egg
1 båt hvitløk
2 ss finhakket kruspersille
1 ss frisk basilikum eller 1 ts tørket (kan sløyfes)
1 ts salt
1 kryddermål pepper
2 l vann
4 hønsebuljongterninger
4 gulrøtter
½ purre
½ sellerirot
¼ kålrot
4 poteter

Fremgangsmåte:
Rør inn egget i kyllingkjøttdeigen og tilsett hakket hvitløk, persille og krydder.

Kok opp vann og buljong og tilsett de oppdelte suppegrønnsaker. Kok grønnsakene knapt møre. Trekk kjelen tilside. Form kyllingfarsen til små boller og slipp dem opp i suppen etter hvert. Sett kjelen tilbake på platen og la kyllingbollene trekke 5-10 minutter til de er gjennomkokte. Dryss over litt hakket grønt før servering. Server godt brød til.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *