nav-left cat-right
cat-right

Grønn thai kyllingsuppe

8 stk kyllinglår
½ gulrot
1 løk
¼ selleri
¼ purreløk
5 stilker timian
½ hvitløk
1 laurbærblad
5 limeblad
2 stk sitrongress
50 g galangal
1 rød chili
50 g ingefær

Legg kyllinglår, grønnsaker kuttet i små biter og krydder i en kjele. Fyll på kaldt vann til det dekker. Kok opp og la det stå og trekke rett under kokepunktet i 4 timer. Avkjøl lårene og plukk kjøttet. Reduser kraften til god smak. Tilsett mer krydder om nødvendig.

1 stk brokkoli
Salt
Pepper

Kutt brokkolien i små biter, kok møre i vann og kjør til glatt puré.

250 g kokoskrem
Frisk koriander
Lime
Salt
Pepper
Cayenne

Jevn kyllingkraften med kokoskrem, tilsett brokkolipuré og smak til med salt, pepper, limejus og cayenne. Kok opp og kjør godt på stavmixer til luftig konsistens før servering. Serveres i varme suppeboller med det plukkede kyllingkjøttet, hakket koriander og en skje kokoskrem .



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *