nav-left cat-right
cat-right

Brokkoli/blomkålsuppe

Blomkål og brokkolisuppe
med stekt Bacon eller stekt speket kalkunfilèet (pålegg)

Fres hvitløk . finhakka chilli etter smak og litt løk i gryta med godt smør. Hell det over i en bolle, og stek kuttet bacon eller spekefilèet, og hell det og over i en bolle.
Smelt smør og lag jevning med maismel, rismel eller hvetemel.
1 liter vann/kokvannet til brokkolien/blomkålen.

Kok opp..sammen med grønnsaksbuljong og/eller urtefond.

Del opp brokkoli, blomkål og finhakk litt purre, la det få et raskt oppkok i 5 minutter. Sil av væsken og bruk den til jevningen og suppa.

Kok opp kraft/jevning..og la det småkoke i 15 minutter, spe med mer væske hvis nødvendig.

Tilsett grønnsakene og løken la det småkoke i 5 min, hiv oppi bacon/spekefilèet rett før servering.

Serveres med hvitløksbaguetter eller urtebaguetter.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *